有意思的女仔.....

xx(今晚約佢去聽音樂會
佢話帶埋佢男友

唉....
真係後知後覺......
善惡喜惡皆執著 到頭南坷一夢中

唔問清楚先行動
真係慘
之前聽過幾次音樂會同行街
之前係無bf

問番完來開始左2個月
原帖由 bond 於 2008-1-31 01:41 發表
唔問清楚先行動

原帖由 情長仔 於 2008-1-31 01:48 發表
之前聽過幾次音樂會同行街
之前係無bf

問番完來開始左2個月
同病相憐
"泣いたのは僕だった
弱さを見せないことが そう
強い訳じゃないって君が
言っていたからだよ
I believe "
咁你咪研究下個男仔係咩料子lo
冇男朋友ge 女仔都幾難搵
原帖由 小翼翼 於 2008-1-31 01:34 PM 發表
咁你咪研究下個男仔係咩料子lo
仲研究來做咩
原帖由 I.S. 於 2008-1-31 01:56 PM 發表
冇男朋友ge 女仔都幾難搵
應該話好既 以經俾人吃晒~
原帖由 馬高仔 於 2008-1-31 13:58 發表

應該話好既 以經俾人吃西~
原帖由 馬高仔 於 2008-1-31 13:57 發表

仲研究來做咩
進修下, 睇下點解自己唔夠人鬥
原帖由 馬高仔 於 31/1/2008 13:58 發表

應該話好既 以經俾人吃晒~
有咩問題
大叔媾女為屌西?
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
但好gag wor
一坐發電廠係到,你搏自己跳fuse?
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
原帖由 小翼翼 於 2008-1-31 19:56 發表

進修下, 睇下點解自己唔夠人鬥
xx(無性趣

原帖由 Enzo 於 2008-1-31 21:06 發表
但好gag wor
一坐發電廠係到,你搏自己跳fuse?
咁我都想去睇
所以~當佢地無到吧

mcb 會係咁跳

原帖由 情長仔 於 31/1/2008 21:14 發表

咁我都想去睇
所以~當佢地無到吧

mcb 會係咁跳
我可以同你講
千旗唔好去
1)你自己對個女仔有意思
2)你又同個男仔唔熟

去到你一定好唔知點咁
原帖由 情長仔 於 31/1/2008 21:14 發表

mcb 會係咁跳
surge arrester都爆炸
家陣呢個年代
女就只有爭返黎,無追返黎架啦
個女生如果。。。 咁快比人吃了。。。
要唔要都吧。。。。。
what is 吃了
原帖由 silaimo 於 2008-2-1 09:13 AM 發表
what is 吃了
就係你比7699 吃了這個東西
原帖由 SnoopyLL 於 1/2/2008 08:37 發表
個女生如果。。。 咁快比人吃了。。。
要唔要都吧。。。。。
大嬸......尼個年代要處女係要十歲以下嫁
同女仔做朋友一樣 good

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 Enzo 於 2008-1-31 09:04 PM 發表
有咩問題
大叔媾女為屌西?
即係以經有男朋友咁解
原帖由 SBB 於 2008-1-31 03:34 PM 發表

全forum致任
原帖由 Enzo 於 2008-2-1 10:52 PM 發表
大嬸......尼個年代要處女係要十歲以下嫁
你唔會了我的意思~~ 我不是在說處女問題呢~

我的意思是~~ 一個女生咁快同人上床~~ 要唔要都吧呢~~

行得個一兩個月就同人發生性行為~~ 咁易得手。。 你會鍾意 #question#

if 這女生20 歲下~ 拍了拖 10次拖~ 咪同左十個人做   
請問。。 同做 有什麼差別

個人應為。。 拍拖。。為了性。。。 就不要拍吧 ~
(可是。。 我不理解現時的女生想法,她們好像沒了女性應有的"驚持") <~~ 唔識打個兩個字
原帖由 SnoopyLL 於 5/2/2008 09:54 發表

行得個一兩個月就同人發生性行為~~ 咁易得手。。 你會鍾意 #question#

if 這女生20 歲下~ 拍了拖 10 ...
我識唔少FD廿歲唔夠拍左5,6次拖
原帖由 SnoopyLL 於 2008-2-5 09:54 發表

if 這女生20 歲下~ 拍了拖 10 ...
我又唔係好同意你講法...有d野唔係可以就咁拉埋黎講
我已說過~ 我不是現代人阿~~
現在的人想法~ 我真的不清楚~~

這是我個人想法而已
原帖由 SnoopyLL 於 2008-2-6 08:49 發表
我已說過~ 我不是現代人阿~~
現在的人想法~ 我真的不清楚~~

這是我個人想法而已
改變下自己 #vamp#