神泣

唔知好唔好玩呢
原帖由 馬高仔 於 2008-1-22 12:51 PM 發表
www.wowtaiwan.com.tw

我之前唔知道個account 去左冰呢~ 我無disk...
由排d/l.... 唔係好想呢
原帖由 馬高仔 於 2008-1-22 12:51 發表
www.wowtaiwan.com.tw

原帖由 SBB 於 2008-1-22 06:43 PM 發表

玩過咁多隻呢隻最好玩
原帖由 SnoopyLL 於 2008-1-22 04:42 PM 發表

我之前唔知道個account 去左冰呢~ 我無disk...
由排d/l.... 唔係好想呢
我dl左一日,裝左四個鐘,玩落我覺得是值得的

不過最緊要搵番你個ac,落網吧玩味一樣~
原帖由 馬高仔 於 2008-1-22 08:26 PM 發表

我dl左一日,裝左四個鐘,玩落我覺得是值得的

不過最緊要搵番你個ac,落網吧玩味一樣~
你知唔知我係冰。。。。。。。
囉到~ 神泣~限量封測帳號

但係。。 又係係度。。。 慢慢d/l
原帖由 SnoopyLL 於 2008-1-23 03:22 AM 發表

你知唔知我係冰。。。。。。。
係地獄.......  叫人空運俾你吧
神泣 ok 好玩呢~  雖然有d野未開(例如:職業)

有似WOW            

唔知點解~ d中文game真係好鍾意玩PK....   係wow... d人見你係度打怪就唔會行黎殺你~ 但中文game真係係咪都殺左你先

PS...... 感覺同wow差唔多~  個人感覺~
原帖由 SnoopyLL 於 2008-1-26 05:33 AM 發表
神泣 ok 好玩呢~  雖然有d野未開(例如:職業)

有似WOW            

唔知點解~ d中文game真係好鍾意玩PK....   係wow... d人見你係度打怪就唔會行黎殺你~ 但中文game真係係咪都殺左你先

PS...... 感覺同wow ...
神泣就唔知 wow 就要睇情況同時段~  係打就會成條村都殺晒~ 飛點都殺埋
飛點都殺埋 ?_?  唔明

家陣48 lv... ok 好玩。。 係d台灣人有樹麻煩d。。。。
因為。。。 我打唔到中文xx( xx(
原帖由 SnoopyLL 於 2008-2-18 11:45 PM 發表
飛點都殺埋 ?_?  唔明

家陣48 lv... ok 好玩。。 係d台灣人有樹麻煩d。。。。
因為。。。 我打唔到中文xx( xx(
打英文=白木

台灣人d英文唔好似得香港人咁好

你邊便架~ 同咩server
原帖由 馬高仔 於 2008-2-19 12:00 AM 發表

打英文=白木

台灣人d英文唔好似得香港人咁好

你邊便架~ 同咩server
第二區~ 第6個~  叫 "貝爾托"  又可叫13 server
RF Online

原帖由 SnoopyLL 於 2008-3-3 08:41 PM 發表

第二區~ 第6個~  叫 "貝爾托"  又可叫13 server
過來巨龍之喉 超多香港人同超多台灣佬

我係血精~ 部落多人d 見我簽名
原帖由 nissin 於 2008-3-3 09:15 PM 發表
RF Online
O:-)玩左魔獸之後真係唔再玩第隻
原帖由 馬高仔 於 2008-3-3 22:39 發表

O:-)玩左魔獸之後真係唔再玩第隻
使唔使比 $$#question# #question#
原帖由 csc 於 2008-3-4 01:10 AM 發表
使唔使比 $$#question# #question#
有兩種計法
一個月HKD113/一個個鐘咁計
原帖由 馬高仔 於 2008-3-4 10:51 發表

有兩種計法
咁就可以唔使玩
原帖由 馬高仔 於 2008-3-4 10:51 發表

有兩種計法
咁貴 O:-)
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
原帖由 csc 於 2008-3-4 07:03 PM 發表
咁就可以唔使玩
唔洗$的game仲貴~
原帖由 馬高仔 於 2008-3-4 20:59 發表

唔洗$的game仲貴~
墨香
原帖由 hktathmss 於 2008-3-4 10:04 PM 發表
墨香
真係一下就一舊水唔見左~  
D人仲要成千成千咁買
原帖由 馬高仔 於 2008-3-3 10:39 PM 發表

過來巨龍之喉 超多香港人同超多台灣佬

我係血精~ 部落多人d 見我簽名
都話唔想d/l & 付$$$$ 囉

我之前個隻。。。 都唔知叫乜server 係WOW
原帖由 SnoopyLL 於 2008-3-6 07:26 AM 發表
都話唔想d/l & 付$$$$ 囉

我之前個隻。。。 都唔知叫乜server 係WOW
ACC 名仲記得掛~ 係英文定中文?
原帖由 馬高仔 於 2008-3-5 00:34 發表

真係一下就一舊水唔見左~  
D人仲要成千成千咁買
小朋友好有米的
原帖由 馬高仔 於 2008-3-6 11:34 AM 發表

ACC 名仲記得掛~ 係英文定中文?
咪又係叫SnoopyLL囉。。。 仲有d咩可以變~~
個時係玩中文丫
BTW~ 問下 d朋友仔去左邊個server 再話你知丫~ MR 馬
原帖由 SnoopyLL 於 2008-3-17 10:32 PM 發表
BTW~ 問下 d朋友仔去左邊個server 再話你知丫~ MR 馬
冇問題~ 而家好似有移民呢家野了~
但唔知你邊邊~