再接再勵

雖然無法約到對方聽日睇戲
但我約到佢星期六睇
中秋節不是更好嗎
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 電親個腦 於 2007-9-24 01:40 發表
中秋節不是更好嗎
人家另有約會...
原帖由 csc 於 2007-9-24 02:31 發表

人家另有約會...
oh..那就...
努力,加油,再上~

原帖由 csc 於 2007-9-24 02:31 發表

人家另有約會...
人家要做節
原帖由 戇男 於 2007-9-24 21:03 發表

人家要做節
去參與埋一份
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
唔好提
由2007年1月1 日開始我行衰運行到而家
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
(星期六)

女: 我部電腦有d問題 , 岩啦.....不如上我屋企睇睇 !

男: 好呀 ( 心諗: 今次可以孤男寡女 , 正呀 ! )

上到屋企次後......

女: 你睇睇唔知點解成日開唔到機 !

男: 好呀...等我睇睇先 ! ( 懷著興奮而又有型的身手拆機 )

女: 咁你幫我慢慢睇 , 我宜家約左人 , 要出去了 , 一陣我媽媽會回家 , 已經同佢講左有個好人幫我整電腦 , 你慢慢啦 !

男: 嗚.......嗚........

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 Enzo 於 2007-9-25 01:39 發表
唔好提
由2007年1月1 日開始我行衰運行到而家
大家咁話
"泣いたのは僕だった
弱さを見せないことが そう
強い訳じゃないって君が
言っていたからだよ
I believe "
原帖由 Error_404 於 2007-9-25 14:24 發表
(星期六)

女: 我部電腦有d問題 , 岩啦.....不如上我屋企睇睇 !

男: 好呀 ( 心諗: 今次可以孤男寡女 , 正呀 ! )

上到屋企次後......

女: 你睇睇唔知點解成日開唔到機 !

男: 好呀...等我睇睇先 ! ( 懷著興 ...
自私的我不配得到所有
家陣為提高二號既好感值而煩惱
原帖由 戇男 於 2007-10-10 23:54 發表
家陣為提高二號既好感值而煩惱
放棄一號#question#

原帖由 電親個腦 於 2007-10-11 00:12 發表

放棄一號#question#
成日畀人請食檸檬,自然跌落次選
呢個仲勁~~ 用廣告reply
妖,連感情區都比人攪
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
呢個仲勁~~ 用廣告reply
SnoopyLL 發表於 2008-11-15 06:45
管理員,做野啦 ~!
CHANGE
2008 年 11 月 wo
要搞, 半年前搞 O左啦
N年前ge post.....