原帖由 小翼翼 於 2007-7-25 23:50 發表

#yup# #yup#
你一野鍚落個女仔個咀到, 只有兩個可能
一係佢兜巴打你
二係佢呆哂望住你, #vamp# #vamp# 呢個情況你可以繼續下part 活動
第三個可能:如果個女仔好enjoy 唔停咁咀, 應該點
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 觀星是答案 於 2007-7-26 00:29 發表

你去搵個女仔試下
多數會兜巴打醒XDDD
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 crazy 於 2007-9-3 18:45 發表

其實佢想你同佢講

生日快樂
講完又講

原帖由 Enzo 於 2007-9-4 13:00 發表
你個post簡直令我觸景傷情
我好人卡都無得收
冇好人卡唔係好事咩

原帖由 I.S. 於 2007-9-5 00:43 發表

你鍾意自己收飽佢
收好人卡做乜

原帖由 Enzo 於 2007-9-6 01:05 發表
冇得收比有得收更慘
就好似比人以莫需有罪名同你行死刑一樣
宨送完禮物之後個女仔無再搵過我了
原來如此O:-)

但收好人卡都可以以莫需有罪名O:-)

你地都出事,咁我ed

原帖由 Enzo 於 2007-9-6 22:19 發表
比張好人卡我等我死左條心去丫
可能想你再主動d