原帖由 herman 於 2007-6-26 23:48 發表
有咩 Santa Rosa Notebook 好介紹 ?

睇完 ezone 想睇下 samsung R70 係唔係咁好 #question#
Budget #question#
要求#question#
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 Error_404 於 2007-6-26 23:53 發表
聯想 X61s
不過未有行貨 #vamp#
T61
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 herman 於 2007-6-26 23:55 發表
R70 spec:
http://www.samsung.com/hk/produc ... r_series/np_r70.asp

操作系統

正版Windows Vista™ Home Premium家 ...
幾$#question#

原帖由 herman 於 2007-6-27 00:01 發表

HK$ 12480
唔算太貴

对比
http://publish.it168.com/2007/0620/20070620094101.shtml

原帖由 herman 於 2007-6-27 14:23 發表
R70 用 NVIDIA® GeForce® 8600M G(獨立GDDR3 256MB視像記憶體)

同埋 dell 果部 mon 得13.3吋, 仲細過我以前, 點可能用黎做 graphic 野
8600M 是否必需#question#

原帖由 Error_404 於 2007-6-27 14:48 發表

如果 photoshop 來講, 只係岩岩夠用....
咁誇

原帖由 herman 於 2007-6-27 16:12 發表
8600M G displaycard 唔好 ?
其他好多都只係 onboard.... 仲差 wor
好好O:-)

但用唔用得著又係另一問題

原帖由 觀星是答案 於 2007-6-27 21:59 發表

15.4" Mon ?
你估下架機有幾重 ?
部R70都係15.4O:-)

原帖由 觀星是答案 於 2007-6-28 11:20 發表

一係就輕身不過架機好 "林", 好易爛 o野
即ABS工程料#question#

原帖由 herman 於 2007-6-28 12:11 發表
我唔會成日拎黎拎去, 多數上堂用
性價比好高 (除了對比Dell 和神舟)
品質未知
去馬

原帖由 herman 於 2007-6-28 23:28 發表
睇過, 要下個月先有貨 demo
今日係又一城的三星roadshow 有部 R70 demo