海南島之旅

5 star 酒店
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
詠春
詠春
好open的 bath room
詠春
更open的bath room...係露台
詠春
陽光與海灘:D
詠春
好正的游泳池
詠春
原帖由 BlueFish 於 2007-6-23 23:24 發表
陽光與海灘:D
唔見得光啞...
比呢隻死野咬左一野

詠春
原帖由 BlueFish 於 2007-6-23 23:23 發表
更open的bath room...係露台
有冇試過
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 電親個腦 於 2007-6-23 23:49 發表

有冇試過
#yup#
詠春
原帖由 BlueFish 於 2007-6-24 00:16 發表

#yup#
咁open
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 電親個腦 於 2007-6-24 00:18 發表

咁open
當然是穿著泳裝#whistle#

攪到我成日掛住看人地的露台
詠春
原帖由 BlueFish 於 2007-6-24 00:32 發表

當然是穿著泳裝#whistle#

攪到我成日掛住看人地的露台
有冇女咁試

原帖由 電親個腦 於 2007-6-24 00:35 發表

有冇女咁試
詠春
陽光與海灘
冇女
魚魚個頭變左#vamp#

個浴剛係陽臺好搞野
點解無影到女返來架?????

#xxx##xxx##xxx#
好圖好文
原帖由 月金 於 2007-6-24 10:41 發表
好圖好文
有浴照仲正

3272-8121-6997-5262
Admin 版面整理(請刪除)
原帖由 firework 於 2007-6-24 07:37 發表
陽光與海灘
冇女
附近好多 three point 女#vamp#
詠春
原帖由 閒魂 於 2007-6-24 17:55 發表
Admin 版面整理(請刪除)
要delete呢個post#question#
詠春
原帖由 BlueFish 於 2007-6-25 00:36 發表

冇相冇計傾

原帖由 BlueFish 於 2007-6-25 12:37 AM 發表

要delete呢個post#question#
  鬼鬼扮hacker
原帖由 BlueFish 於 2007-6-25 00:36 發表

點解你唔post上黎?

#xxx##xxx##xxx#
無女 = ban O:-)

Wii Code : 0677 9526 4888 4073

快d post

原帖由 firework 於 2007-6-25 19:05 發表

快d post
我太坐係身邊, 如拍左連HK都回不來
詠春
原帖由 BlueFish 於 2007-6-26 01:05 發表

我太坐係身邊, 如拍左連HK都回不來
咁你有冇狂"目及"