人妖

支鏡亦都係影完個show之後連跌2次,跌爛左xx(xx(xx(

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
wa
咁索ge
靚爆鏡
原帖由 特警仔 於 2007-5-20 00:53 發表
支鏡亦都係影完個show之後連跌2次,跌爛左xx(xx(xx(
17-55 #question#
原帖由 herman 於 2007-5-20 07:56 發表

17-55 #question#
應該係喇
咁就
有無得整 #question#
55-200 vr
原帖由 特警仔 於 2007-5-20 10:50 發表
55-200 vr
呢d跌多幾次都無所謂啦
原帖由 月金 於 2007-5-20 11:08 發表

呢d跌多幾次都無所謂啦
我買左一個月........用左兩次咋....
上次去南丫島....同埋人妖....咁就報左銷
原帖由 特警仔 於 2007-5-20 11:22 發表
我買左一個月........用左兩次咋....
上次去南丫島....同埋人妖....咁就報左銷
用一次咁都好貴下
無得整 #question#
原帖由 月金 於 2007-5-20 11:25 發表

用一次咁都好貴下
無得整 #question#
呢兩日都要返工無時間上去....
聽日先拿上去睇睇....唉xx(xx(xx(xx(

依家搞到我遲d上北京都唔敢帶大機上去...

話時話  nokia維修部個地址係?
你點用, 點解會跌到 2 次
原帖由 特警仔 於 2007-5-20 11:28 發表
呢兩日都要返工無時間上去....
聽日先拿上去睇睇....唉xx(xx(xx(xx(

依家搞到我遲d上北京都唔敢帶大機上去...

話時話  nokia維修部個地址係?
你係 nokia 做都唔知 ?

Nikon 我就知係太古城

藝康香港有限公司 ( Nikon Hong Kong Ltd.)
香港太古城英皇道 1111 號太古城中心一座 10 字樓 1001 室
整 nikon 野關 nokia維修部咩事 #question#
點爛法???
分屍???
原帖由 herman 於 2007-5-20 12:44 發表
整 nikon 野關 nokia維修部咩事 #question#
可能做開noika 有感情
覺得nokia 維修鏡比nikon 好
點解會打咗nokia㗎……
要放低兩個星期
隔離有個阿叔仲大獲過我,成支小黑5跌左落地