TV Card

有無話張張都 support  MCE 2005 ?

今日行過,  low profile 啟視錄 Compro H900 $8XX  , X800 $5XX

唔平

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
我想搵 x350 但唔多覺有 #question#
原帖由 月金 於 2007-5-12 07:17 PM 發表
我想搵 x350 但唔多覺有 #question#
唔見有  , 仲有一隻 M5xx , 連remote

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
我依家有張 WinTV PVR 150 LP + Remote
都未得閒試 tim
原帖由 觀星是答案 於 2007-5-13 01:00 AM 發表
我依家有張 WinTV PVR 150 LP + Remote
都未得閒試 tim
TOTAL 幾錢

原帖由 Error_404 於 2007-5-13 02:26 發表

TOTAL 幾錢
$980
原帖由 觀星是答案 於 2007-5-13 09:37 AM 發表

$980
@_@

原帖由 Error_404 於 2007-5-13 15:08 發表
@_@
Full size card w/remote $790
岩岩買左張 Compro X350 , low profile card 連 remote 可用 MCE
可自動開機 錄影
畫質都唔錯

$350

下年開始轉HD 制 , 唔洗買太貴既卡 #vamp#

原帖由 Error_404 於 2007-5-13 18:58 發表
岩岩買左張 Compro X350 , low profile card 連 remote 可用 MCE
可自動開機 錄影
畫質都唔錯

$350

轉 HD 制的話, 咪又要換 TV card ?
原帖由 觀星是答案 於 2007-5-13 10:14 PM 發表

轉 HD 制的話, 咪又要換 TV card ?
對呀

同埋好有可能要買 大陸卡...因為大陸制

原帖由 Error_404 於 2007-5-13 22:56 發表

對呀

同埋好有可能要買 大陸卡...因為大陸制
等到 2012 年, 無得同步先算啦
原帖由 觀星是答案 於 2007-5-13 23:00 發表

等到 2012 年, 無得同步先算啦
當你有 HTPC + HD 電視既時侯,就唔係咁講!
原帖由 閒魂 於 2007-5-14 04:43 發表

當你有 HTPC + HD 電視既時侯,就唔係咁講!
我無 HD TV wo ~
HTPC 依家就要砌了 ~
原帖由 Error_404 於 2007-5-13 18:58 發表
可自動開機 錄影
畫質都唔錯

$350

我買 $330
error 有無用dscaler #question#
唔知點 set 隻 sw
原帖由 月金 於 2007-5-21 10:15 發表
唔support點set都冇用
原帖由 firework 於 2007-5-21 11:22 發表

BC
原帖由 firework 於 2007-5-21 11:22 發表

原帖由 月金 於 2007-5-21 10:15 AM 發表
唔十扑的

只睇到一個台

原帖由 Error_404 於 2007-5-21 12:21 發表

唔十扑的

只睇到一個台

張野唔係好得喎 xx(
原帖由 月金 於 2007-5-21 12:49 發表

張野唔係好得喎 xx(
有得睇就唔好嫌咁多#vamp#
要自動boot機先會買呢張卡#yup#
原帖由 firework 於 2007-5-21 13:21 發表

有得睇就唔好嫌咁多#vamp#
要自動boot機先會買呢張卡#yup#
就係貪呢樣同vista ready
原帖由 月金 於 2007-5-21 01:58 PM 發表

就係貪呢樣同vista ready
Dscaler 已經無再 develop 啦 , 除非你買舊卡  

原帖由 Error_404 於 2007-5-21 16:07 發表

Dscaler 已經無再 develop 啦 , 除非你買舊卡  
張野有少少拆聲 xx(
好受干擾
原帖由 月金 於 2007-5-21 04:26 PM 發表

張野有少少拆聲 xx(
好受干擾
用 線 line-in

唔好用 PCI 過聲

Compro 3.0 要係 player 入面 set

原帖由 Error_404 於 2007-5-21 23:42 發表

用 線 line-in

唔好用 PCI 過聲

Compro 3.0 要係 player 入面 set
不嬲都係用線LINE IN 架喎
原帖由 月金 於 2007-5-21 11:46 PM 發表

不嬲都係用線LINE IN 架喎
新版 可以唔洗

不過我用 onboard sound , line-in 都無 拆聲

原帖由 Error_404 於 2007-5-21 23:51 發表

新版 可以唔洗

不過我用 onboard sound , line-in 都無 拆聲
依家用 vista 反而無...尋日用 xp 都拆到幾勁下
個 mce 認唔到張野 ?
原帖由 月金 於 2007-5-22 12:17 AM 發表

依家用 vista 反而無...尋日用 xp 都拆到幾勁下
個 mce 認唔到張野 ?
認唔到