再戰 Gmarket..

又訂左幾個 phone case for Samsung I9000
SGP Ultra Slider (white)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Mirror Case.
黃色
頂你, 訂之前開 post 問下有無人一齊訂都得掛
運費大約 HKD 7x 左右...如果你一次過訂多少少...自己都 share 到個運費喇
呢個網佢係用 EMS 送黎香港,一個鞋盒咁大既箱都係 HKD 7x...一lock可以訂好多個,所以個運費其實好抵
運費大約 HKD 7x 左右...如果你一次過訂多少少...自己都 share 到個運費喇
呢個網佢係用 EMS 送黎香港,一個鞋盒咁大既箱都係 HKD 7x...一lock可以訂好多個,所以個運費其實好抵 ...
silaimo 發表於 2010-10-15 22:12
我又唔係你, 我做咩事一次過要買十幾個 cases
一個CASE 幾錢@@?
屎忽鬼真係屎忽鬼

SGP ~ HKD 160
Dark Silver Mirror case ~ HKD 220
Yellow case ~ HKD 300
SGP ~ HKD 160
Dark Silver Mirror case ~ HKD 220
Yellow case ~ HKD 300
silaimo 發表於 2010-10-16 13:26
個價錢, 實在係太驚嚇啦
好感動囉,個 gmarket 終於肯出貨
話說訂SGP case 間公司話無貨, email 佢話如果唔等就全數退返俾我,我當然唔制啦,運費貴一次訂多D先抵,
但搞到我呢張單足足 delay 左 兩個禮拜
唔識韓手文真糟糕…
唔識韓手文真糟糕…
閒魂 發表於 2011-1-14 01:48
有 英文版本 gmarket..
http://english.gmarket.co.kr/
如果遇到韓文,再用 google translate..
有 英文版本 gmarket..
http://english.gmarket.co.kr/
如果遇到韓文,再用 google translate..
silaimo 發表於 2011-1-14 12:36
你不如賣個 case 俾佢算啦