Canon Powershot G11

原來已經出左…
有無人知大概幾銀?

http://dcfever.com/cameras/specification.php?id=1236
你準備回歸DC行列?

預計十月份發售,預估售價 499 美元

3272-8121-6997-5262
未有得買的.
屎忽鬼真係屎忽鬼
g11好定500d 好? 個fd最近最想單反 ...
我又睇中左 Sx200IS
4# firework

G11 唔係單反, 唔洗諗 ha~
4# firework

herman 發表於 2009-10-12 00:41
屎忽鬼真係屎忽鬼
compare g11 同 g10 個 spec,點解 g10 好似仲勁過 g11 o既?
g11 賣點是什麼?
compare g11 同 g10 個 spec,點解 g10 好似仲勁過 g11 o既?
g11 賣點是什麼?
Gut穿富浪 發表於 2009-10-12 01:02
扭扭MON+高ISO低NOISE
但我對S90有興趣D
屎忽鬼真係屎忽鬼
4# firework

herman 發表於 2009-10-12 00:41
入門單反邊部機抵玩? 同埋.......  auto/p mode影出黎o既效果會唔會比DC仔好?
入門單反邊部機抵玩? 同埋.......  auto/p mode影出黎o既效果會唔會比DC仔好?
firework 發表於 2009-10-13 07:50
I want to know too....want to buy a low price 入門單反....
auto/p mode影出黎o既效果會唔會比DC仔好  <<  唔關 auto/p mode, 問題係本身 body + lens 既能力, 一定程度上會比 DC 好.

如果都係傻瓜式咁影, 我覺得一部 prosumer 機已經夠, 無謂又換鏡咁煩.
用得 DSLR 多數就唔會再用 p mode la.
auto/p mode影出黎o既效果會唔會比DC仔好  
herman 發表於 2009-10-13 12:13
用咩機都好… P 都會比較少用…多數用 AV,其次是 M
我又睇中左 Sx200IS
閒魂 發表於 2009-10-11 22:10
呢部我都有性趣
我都好少用p mode yo... 多數都係 av