LCD MON個塊火牛有無得賣?

E塊野會唔會有得賣GA?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
好難搵個完全 fit 的, 最好自己維修
好難搵個完全 fit 的, 最好自己維修
觀星是答案 發表於 2009-7-31 23:32
咁算喇....見到粒電容大曬肚
唔識攪=.="
咁算喇....見到粒電容大曬肚
唔識攪=.="
JVCABC 發表於 2009-7-31 23:43
1 粒 cap, 5 分鐘內完成啦
1 粒 cap, 5 分鐘內完成啦
觀星是答案 發表於 2009-7-31 23:57
未試過.....有無D教學睇下
JVCABC 發表於 2009-8-1 00:03
去片
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
JVCABC 發表於 2009-8-1 00:03
應該有辣先,自己慢慢來
CHANGE
應該有辣先,自己慢慢來
出貓仔 發表於 2009-8-1 00:17
我有AR...
但之前個D點攪番出黎
我有AR...
但之前個D點攪番出黎
JVCABC 發表於 2009-8-1 00:27
加D錫入去,用吸錫器吸晒佢
CHANGE
加D錫入去,用吸錫器吸晒佢
出貓仔 發表於 2009-8-1 00:37
吸錫器....無WO
幾$ GA?
唔駛架啦
你用個夾, 一邊向後拉粒死 cap, 另一邊就焊溶 O個 2 邊腳 O既錫 (曼好加少少新錫)
拉走粒死 cap 之後, 先 cut 短隻新 cap O既腳先, 之後又好似之前 O甘, 不過伉次係堆粒 cap 入個 known

留意粒 cap O既 + / -
唔駛架啦
你用個夾, 一邊向後拉粒死 cap, 另一邊就焊溶 O個 2 邊腳 O既錫 (曼好加少少新錫)
拉走粒死 cap 之後, 先 cut 短隻新 cap O既腳先, 之後又好似之前 O甘, 不過伉次係堆粒 cap 入個 known

留意粒 cap O既 +  ...
觀星是答案 發表於 2009-8-1 01:26
點睇+定- GA
點睇+定- GA
JVCABC 發表於 2009-8-1 01:50
cap 上面有條好粗 o既線, 指住 o個邊就係 -
但是否確認因那電容出是啊!
如是隻變壓牛咪....
但是否確認因那電容出是啊!
如是隻變壓牛咪....
紅豆 發表於 2009-8-3 06:53
仲會有變壓牛咩
我拆曬隻MON得兩件野....
不過好難攪....都係放棄
仲會有變壓牛咩
我拆曬隻MON得兩件野....
不過好難攪....都係放棄
JVCABC 發表於 2009-8-3 19:18
不知啊!要問專業的C*
整張全相
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
整張全相
Enzo 發表於 2009-8-4 10:31
放棄左....俾曬個FRD XDD