linksys router 數問

越新越差,邊款平平地又頂到下BT? 其他牌子都可以#yup#
同埋要flash到第三方firmware(Tomato Or DD-WRT),想行埋vpn server,依家冇佢唔得XDDD
o甘你都係唔好買 linksys 啦 ~ 已經係 cheap 到無朋友
原帖由 觀星是答案 於 2009-4-26 21:29 發表
o甘你都係唔好買 linksys 啦 ~ 已經係 cheap 到無朋友
咩牌子型號好用? 請推介   
依家台ftp server 又bt又NAT又VPN,set錯野/HANG其他機就上唔到網,又要插線搞xx(
我想問下D-Link同TP-LINK邊款好D?
原帖由 戇男 於 2009-4-26 23:41 發表
我想問下D-Link同TP-LINK邊款好D?
[不負責任mode]cpe 近期大大力推zyxel 同smc,考慮下  [/不負責任mode]
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
我自己就用 D-Link
佢粒 processor 速度可接受 + ram 多 (DIR-320)

flash 到 dd-wrt, 玩埋 VPN server
不過留意, 即使玩到 VPN server (pptp), 你有人 connect 入去, 對隻 router 來講已經好大 loading
粒 CPU 始終唔係 PC o既 CPU o甘 design
buffalo 都OK
可以flash DD-WRT / Tomato

3272-8121-6997-5262
原帖由 觀星是答案 於 2009-4-26 21:29 發表
吓!我還想買T610N
原帖由 紅豆 於 2009-4-28 16:40 發表

吓!我還想買T610N
貴價野唔錯, 唔hang唔慢
原帖由 三隻眼 於 2009-4-27 23:21 發表
buffalo 都OK
可以flash DD-WRT / Tomato
我自己都係用buffalo + tomato