你地個雲台壞左未?

留意緊Markins, 但好貴呀

3272-8121-6997-5262
原帖由 herman 於 2009-1-4 08:46 發表
無 la la 點會壞 @_@
你嚴佢重想換

有D野有咁上下年齡就會壞

原帖由 月金 於 2009-1-6 10:39 發表

咁你部機壞未 ?
...但應該唔會咁易比佢壞...做大後備

原帖由 月金 於 2009-1-6 14:08 發表

有咩新歡 ?
xx(  冇

Sirui G20

呢隻平平地玩住先都好???

Sirui G20 去左Yin Kee睇左實物了

Killer都想買? 幾時去睇

原帖由 killer 於 2009-1-8 12:35 發表
我直頭想換腳+頭~

而家係睇緊Sirui 2204 + G20

我下個星期五先番到hk

你下個星期六/日得唔得?
咁就下個星期6 la

原帖由 killer 於 2009-1-8 23:37 發表
你用緊?
killer係咪SAT 去睇台腳?

睇左Markins Q3實物....真係鎖得好勁 同做工好掂 $25xx 連快拆板

相反G20...一分錢一分貨 ....

都係G20啦....玩住先

之後有機會換機再考慮Q3

Killer SAT 幾點

原帖由 killer 於 2009-1-20 12:08 發表
三眼決定到未呢
um...........試用中

有discount..果然係老細...招呼又好#yup#

最後最後最後最後最後...都係佢

問完價....平左好多...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件