Windows 7 Pre-Beta Build 6956

(唔好出icon post睇野 )[hide][/hide]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
安裝:
冇難度
Build 6956 係WinHEC流出版, 用vmware裝個過程快過6801好多

新function:
下面有幾張例相, default而家有晒6801要blue badge pack的feature, 仲有Windows Peeking同埋Aero Peeking都有, 不過vmware display唔support就冇相了(等c*大大)

例圖幾張:
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

PM plz
LOADING WINDOWS 幾靚

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
eng version?

[/URL]
icon #yup#
原帖由 JVCABC 於 2008-12-9 17:50 發表
唔聽unun話
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
d background 幾靚
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
超超先
唔load住~ 等多陣先
文字 ~!
原帖由 Error_404 於 2008-12-9 04:42 PM 發表
LOADING WINDOWS 幾靚
但我返而覺得有點老土
原帖由 杰仔 於 2008-12-9 20:19 發表

但我返而覺得有點老土
識郁架
我OUT D問一句 咩黎架?
屎忽鬼真係屎忽鬼
原帖由 文件夾 於 2008-12-9 21:49 發表
我OUT D問一句 咩黎架?
http://pcin.sytes.net/discuz/viewthread.php?tid=2105664
我都 reply 下先
好耐無玩vmware,請問舊版裝唔裝到黎玩 #question# #question#

CHANGE
原帖由 出貓仔 於 2008-12-9 23:09 發表
好耐無玩vmware,請問舊版裝唔裝到黎玩 #question# #question#
應該裝到#yup#
裝落真機啦
原帖由 kelvinlok 於 2008-12-9 23:37 發表

應該裝到#yup#
裝落真機啦
5200+ xx( xx(
CHANGE
原帖由 出貓仔 於 2008-12-10 00:01 發表

5200+ xx( xx(
夠晒有突
[這不是一個icon]
裝唔到./_\

出windows could not apply unattend settings during pass

我用VMWARE 6.5

屎忽鬼真係屎忽鬼
可唔可以install 係ext hdd or usb?

[/URL]
hold住呢個畫面唔行xx( xx(
點解唔係6956既 #question# #question#
CHANGE
原帖由 出貓仔 於 2008-12-10 23:32 發表
hold住呢個畫面唔行xx( xx(
點解唔係6956既 #question# #question#
個screen係寫6801, 但係裝完就唔係
呢度應該好快有野出