只想說一句

我戎毒了
善惡喜惡皆執著 到頭南坷一夢中

原帖由 情長仔 於 2008-11-2 12:00 發表
我戎毒了
毒長仔
CHANGE
還在毒海
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
我唔明喎
即係點
原帖由 小翼翼 於 2008-11-2 19:46 發表
我唔明喎
即係點
不再電車
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
我唔係獨男了

原來係有愛情的滋潤
原帖由 小翼翼 於 2/11/2008 21:28 發表
原來係有愛情的滋潤
DRY到就黎自燃~
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
原帖由 Enzo 於 2008-11-2 22:46 發表
DRY到就黎自燃~
去老蘭吧
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 Enzo 於 2008-11-2 22:46 發表
DRY到就黎自燃~
你之前咪同人地出左次街law

我犯賤d, 有拖都唔敢拍
原帖由 小翼翼 於 2008-11-2 23:32 發表

夑了腐女?

原帖由 電親個腦 於 2008-11-2 23:35 發表

夑了腐女?
無100%投入, 費時害人O:-)
原帖由 小翼翼 於 2/11/2008 23:32 發表

不我無同你講我衰左番黎咩?
原帖由 Enzo 於 2008-11-3 00:32 發表

不我無同你講我衰左番黎咩?
你話個女仔累之ma, 唔算衰
原帖由 小翼翼 於 3/11/2008 00:34 發表

你話個女仔累之ma, 唔算衰
咁你即係曲線我喇
人地都係比個落台階我姐~
原帖由 Enzo 於 2008-11-3 00:50 發表

咁你即係曲線我喇
人地都係比個落台階我姐~
係咩, 我完全無諗過呢樣喎

女人諗野好難猜測, 你諗多左la
原帖由 小翼翼 於 3/11/2008 01:08 發表

係咩, 我完全無諗過呢樣喎

女人諗野好難猜測, 你諗多左la
仲諗麥丫......到頭來一切都係自己攪出黎
諷刺的是,個高妹甩極都甩唔到.......
原帖由 Enzo 於 2008-11-3 01:16 發表

仲諗麥丫......到頭來一切都係自己攪出黎
諷刺的是,個高妹甩極都甩唔到.......
dunno how to say, but...... i just want to say I love you~

好肉麻ar 大佬@_@ @_@
甩唔到咪由佢係到law, 佢唔忍得几耐
呢排雞翼唔係話人肉庥就係話人核凸
有D 死死團FEEL

原帖由 小翼翼 於 3/11/2008 01:24 發表

dunno how to say, but...... i just want to say I love you~

好肉麻ar 大佬@_@ @_@
甩唔到咪由佢係到law, 佢唔忍得几耐
鐘意一個人邊有怕羞嫁.......無勇氣又點去愛一個人......
原帖由 Enzo 於 2008-11-3 01:33 發表

鐘意一個人邊有怕羞嫁.......無勇氣又點去愛一個人......
#yup# 怕羞一定識唔到女仔

原帖由 情長仔 於 2008-11-3 01:32 發表
呢排雞翼唔係話人肉庥就係話人核凸
有D 死死團FEEL
我話你MSN 個名核突o者,
你駛唔駛咁記住....

我葡萄你lawXDDD
原帖由 小翼翼 於 3/11/2008 01:41 發表

我話你MSN 個名核突o者,
你駛唔駛咁記住....

我葡萄你lawXDDD
葡萄尼個TERMS竟然出自你把口...
原帖由 Enzo 於 2008-11-3 01:33 發表

我真係唔夠疆
原帖由 Enzo 於 2008-11-3 01:43 發表

出自我口好奇怪咩
原帖由 Enzo 於 2008-11-3 01:43 發表

葡萄
估唔到雞翼都會...........

原帖由 小翼翼 於 2008-11-3 01:44 發表

出自我口好奇怪咩
未聽過你係感情上羡幕其他人

原帖由 情長仔 於 2008-11-3 01:47 發表

未聽過你係感情上羡幕其他人
咁只係因為我過去的五年都係被人羡慕

我而家都唔知自己想點
又唔係無機會拍拖, 只係唔可以100%投入, 唔想hurt 人
但我好想有個人係我身邊鍚我
原帖由 小翼翼 於 3/11/2008 01:53 發表

咁只係因為我過去的五年都係被人羡慕

我而家都唔知自己想點
又唔係無機會拍拖, 只係唔可以100%投入, 唔想hurt 人
但我好想有個人係我身邊鍚我 ...
習慣下喇~
情長係唔係應該分享下
等大家學下野