wa...A64X2 6000+

$19XX

AMD 蝕本賣呀  

仲有乜理由買 intel...平成咁 @_@
快d減價啦 intel

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
等埋 intel 4月尾減價, 就知道...揀邊部好了

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
早幾日buy左塊ASUS P5B-Commando P965
不過仲要等intel cpu減價
但係amd呢次真係好平
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
原帖由 天下布武 於 2007-4-9 04:48 發表
早幾日buy左塊ASUS P5B-Commando P965
不過仲要等intel cpu減價
但係amd呢次真係好平
咁早買定板 #question#
ram 就話要買定姐...

原帖由 Error_404 於 2007-4-9 05:39 發表

咁早買定板 #question#
ram 就話要買定姐...
ram同牛我都buy左
原帖由 天下布武 於 2007-4-9 15:06 發表

ram同牛我都buy左
有冇後悔買了intel MB
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 電親個腦 於 2007-4-9 15:08 發表

有冇後悔買了intel MB
咁又冇wor#vamp#
原帖由 天下布武 於 2007-4-9 15:09 發表

咁又冇wor#vamp#
對住咁心動的 amd cpu 價格,仍無動搖,好野
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 電親個腦 於 2007-4-9 15:17 發表

對住咁心動的 amd cpu 價格,仍無動搖,好野
Intel都就跌
原帖由 ANTI@# 於 2007-4-9 15:18 發表

Intel都就跌
平過E6700
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

E6850

買粒e6750買下都好喎
第三季 , 等唔切
仲要用 新底板..FSB1333

chi sin,由兩個core 合埋個日開始

個update速度快到你
原帖由 杰仔 於 2007-4-9 23:51 發表
chi sin,由兩個core 合埋個日開始

個update速度快到你
夠用便好O:-)

咪引我換機喇

查賁部p4仲好好用
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
原帖由 Enzo 於 2007-4-9 23:59 發表
咪引我換機喇

查賁部p4仲好好用
月尾 , intel 仲癩

原帖由 Enzo 於 2007-4-9 23:59 發表
咪引我換機喇

查賁部p4仲好好用
我想換機 2500+
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
原帖由 Error_404 於 10/4/2007 00:03 發表

月尾 , intel 仲癩
#bc#咪毒我呀,我部p4 2.8c +1gb ram+ 6600gt 仲好fit
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
原帖由 Enzo 於 2007-4-10 00:17 發表
#bc#咪毒我呀,我部p4 2.8c +1gb ram+ 6600gt 仲好fit
電腦既野..要壞...講唔埋 #vamp#

我願意接收

我部a64 3000+ 1GB ram +66gt
都仲好夠用
唔打大食game的話
其實佢update得咁快.......返而令我無意慾去買新機....