哎呀~~~~ 世風日下

頭先樓下 花園平台 , 看到一小小情侶...係長凳上...

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
no video no talk
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
睇得太開心, 無影 #yup#

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
Z_Z 獨食難j
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~

kiss or ML sin
傾計無片無計傾
原帖由 kelvinlok 於 2007-4-8 17:19 發表
傾計無片無計傾
CHANGE
原帖由 bond 於 2007-4-8 17:14 發表
kiss or ML sin

Z_Z 抵你j唔起
點解我屋企下面冇陽台
點解我唔係男主角
原帖由 ANTI@# 於 8/4/2007 17:32 發表
點解我屋企下面冇陽台
photo又無,video又無
我頭先由輕鐵站行番屋企
都好似見有人係車裏面
原帖由 小翼翼 於 2007-4-8 23:47 發表
我頭先由輕鐵站行番屋企
都好似見有人係車裏面
做乜先#question#
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 電親個腦 於 2007-4-8 23:49 發表

做乜先#question#
我住個度算好靜
初初唔知有人, 但行過泊係路邊d 車
我聽到有引擎聲, 咪望下係邊law

跟住見到一男一女係車入面, 個男同女即刻坐番好
跟住個男又幫個女較高番個椅背
又見到個女著番喎

其實佢地唔郁我睇唔到佢地
原帖由 小翼翼 於 2007-4-8 23:54 發表

我住個度算好靜
初初唔知有人, 但行過泊係路邊d 車
我聽到有引擎聲, 咪望下係邊law

跟住見到一男一女係車入面, 個男同女即刻坐番好
跟住個男又幫個女較高番個椅背
又見到個女著番喎

其實佢地唔郁我睇唔到佢地# ...
呢d咪叫身有屎
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......