原帖由 JVCABC 於 2007-4-6 16:09 發表

DELTA ServerPower 460W GPS-460BA-102A P.S.                                                                                HK$ 510.00
好唔好r??
好,但要注意綫的長度
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 JVCABC 於 2007-4-6 16:23 發表

姐係點r??r??
會唔夠長r??
個隻太貴,都係e隻好d
e款都ok gar??
DELTA ActivePower 400W GPS-400AA-100A P.S.     HK$ 410.00
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 JVCABC 於 2007-4-6 17:05 發表

oh my god xx(xx(
咁400W e款都會一樣r??
唔会

原帖由 JVCABC 於 2007-4-6 23:34 發表

姐係點?咁玄ge
delta 400w 都唔okr??
(不過dfi)但係又話okr??
牛牛都夠O:-)

原帖由 JVCABC 於 2007-4-7 01:04 發表

咁mb 唔洗再換貴d 係唔係#question#
我冇乜意見係MB上