10" NB.....

除左asus... 仲有乜選擇XDDD
原帖由 SnoopyLL 於 2008-10-19 01:39 發表
除左asus... 仲有乜選擇XDDD
不要打簡寫, NB吾知講 notebook or netbook#vamp#
詠春
原帖由 BlueFish 於 2008-10-19 01:58 AM 發表

不要打簡寫, NB吾知講 notebook or netbook#vamp#
你實在太了解我啦
lenovo netbook s10
sony notebook tz 11.1
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
神舟吧, 夠簡單
仲有部M記,有齊XP driver
神舟 #question#  M記 #question# #question#
原帖由 SnoopyLL 於 2008-10-19 23:56 發表
神舟 #question#  M記 #question# #question#
神舟七號

http://www.hasee.com/cn/index.html
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 Katecca 於 2008-10-20 07:24 AM 發表
11吋得唔得?
http://www.vaio.sony.co.jp/Products/TT1/feat.html
唔係好敢用sony.....

死人fujitsu又唔出番10.1" #bc# #bc# #bc#
原帖由 SnoopyLL 於 2008-11-13 06:11 發表

唔係好敢用sony.....

死人fujitsu又唔出番10.1" #bc# #bc# #bc#
sony

原帖由 月金 於 2008-11-13 07:07 AM 發表

sony
除左sony.... 仲有乜野。。。 我見到部pan記~ 但唔知得唔得XDDD XDDD
原帖由 SnoopyLL 於 2008-11-13 08:12 發表

除左sony.... 仲有乜野。。。 我見到部pan記~ 但唔知得唔得XDDD XDDD
notebook 好少 10"

netbook 就大把
原帖由 月金 於 2008-11-13 08:31 AM 發表

notebook 好少 10"

netbook 就大把
喂~ 開msn
原帖由 SnoopyLL 於 2008-11-13 08:37 發表

喂~ 開msn
開唔到 msn
FUJITSU 果部系8.9 定10?
原帖由 絕心 於 2008-11-13 11:19 發表
FUJITSU 果部系8.9 定10?
m1010:8.9

原帖由 電親個腦 於 2008-11-13 11:43 AM 發表

m1010:8.9
#yup# #yup# 激死#bc# #bc# #bc#
原帖由 SnoopyLL 於 2008-11-13 21:51 發表

#yup# #yup# 激死#bc# #bc# #bc#
差少少遮
Malata
Lntel Alom270 1.6GHz
GMA950
10.2"WSVGA TFT LCD
120GB
預載 Linous
有齊win xp driver
今期e-z標價2999
我買3490
不過就有埋win xp h版
原帖由 csc 於 2008-11-14 19:52 發表
Malata
Lntel Alom270 1.6GHz
GMA950
10.2"WSVGA TFT LCD
120GB
預載 Linous
有齊win xp driver
今期e-z標價2999
我買3490
不過就有埋win xp h版
神舟咪仲抵
E+ 都未有一部NETBOOK系價同SPEC方面覺得非買不可
就算未出的BENQ+NEC 玩完後都不外如是.....orz
其實。。 我唔係要 atom....cpu......... 10"
原帖由 SnoopyLL 於 2008-11-15 05:06 發表
其實。。 我唔係要 atom....cpu......... 10"
o甘你要咩 ?
UMPC ? 依預幾多錢先 ?
原帖由 觀星是答案 於 2008-11-15 10:53 AM 發表

o甘你要咩 ?
UMPC ? 依預幾多錢先 ?
冇buget.... 要快~ 同輕~ & 10" 的~ 仲有個display 一定要靚仔
3叔果隻NC10點睇?
原帖由 戇男 於 2008-11-16 21:01 發表
3叔果隻NC10點睇?
果部都係 atom
相比起s10
兩部邊部優勝
原帖由 戇男 於 2008-11-17 01:51 發表
相比起s10
兩部邊部優勝
s10 靚仔 d
nc10 實物都幾厚
不過佢用 6cell 勝在電夠長命