邊度有 PCIe GE LAN Card?

或者易唔易搵度?#question#

O:-)

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
我好似多左張

超易
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 Error_404 於 2008-6-17 04:26 PM 發表
http://www.intel.com/network/connectivity/products/pro1000pt_desktop_adapter.htm

高登有
展星好似有
展星果層近住高登正門附近都有幾檔(有檔賣d野超貴的,就係佢附近慢慢搵)
高登1/f後樓梯上附近有兩間都有
地下果層好似得一間賣network

再唔係去新高登,福仁二樓都好似有間,但唔知摺左味
今日食左白果喇…

展星冇
楊明有 140 但唔 support linux
黃金地面電梯口果間 有張 planet Marvell chips $245 太貴
仲有間地面都有賣 server 野既,只有 Intel,賣 $420
高登有間 net system,只有 intel,賣 $450
原帖由 閒魂 於 2008-6-17 23:18 發表
今日食左白果喇…

展星冇
黃金地面電梯口果間 有張 planet Marvell chips $245 太貴
仲有間地面都有賣 server 野既,只有 Intel,賣 $420
高登有間 net system,只有 intel,賣 $450 ...
先進技術既代價
是否愈平愈好同support linux?
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 閒魂 於 2008-6-17 11:18 PM 發表
今日食左白果喇…

展星冇
高登有間 net system,只有 intel,賣 $450 ...
NET SYSTEM 出名貴....
最後有無買到?

黃金博智可能有 ~!

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 電親個腦 於 2008-6-17 23:39 發表
是否愈平愈好同support linux?
原帖由 閒魂 於 2008-6-18 01:11 發表
幫你留意下

上星期我去睇過啦
同閒魂個 result 一樣啦

用 Realtek 8169 得唔得?

原帖由 nissin 於 2008-6-18 14:41 發表
用 Realtek 8169 得唔得?
絕對得…
因為有兩張已經用緊…
PCIe 版的 8169 應該是 8110!