問Wii 同NDSL 值幾錢...

問Wii 同NDSL 值幾錢...                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        NDSL:

黑色 美版水貨
有R4 可以睇影片
無死點 無光點
不過有底有D花  連套!

Wii:
得一套手制
連三隻正版Game : SD高達,Naruto,撒以達
GC Game*2 + 手制
主機安裝了晶片可玩美版Game

屎忽鬼真係屎忽鬼
原帖由 戇男 於 2008-4-30 10:26 發表
我對部wii有性趣
想問下係唔係已經改到可以自己燒碟玩?
無錯的.
屎忽鬼真係屎忽鬼
HA...我唔打算bid 太哂時間;-)
屎忽鬼真係屎忽鬼
原帖由 kelvinlok 於 2008-5-1 00:17 發表
你又唔開價
我係問緊值幾錢 我又點開價?;-)

屎忽鬼真係屎忽鬼
原帖由 SBB 於 2008-5-2 13:26 發表
樓主係唔係真係係度Bid架?

我一早係講話想問價 唔係bid
屎忽鬼真係屎忽鬼
其實我心理價Wii 整套野連Game $1600;-)
屎忽鬼真係屎忽鬼
原帖由 ANTI@# 於 2008-5-4 03:18 發表

Wii 幾錢
我都認真的#yup#
淨Wii 我想放$1500 ;-)
屎忽鬼真係屎忽鬼
成年前.
屎忽鬼真係屎忽鬼