香港木開心分豬肉區(請集中討論)

佢D村太多~ 我淨係管到呢幾條

5. NA Clock Tower
9. Daisy Li Hall
B. Xuesi Hall
C. NA Gym
D. NA Can
New village
csc幫唔幫到手? #question#
原帖由 咚記 於 2007-6-3 22:05 發表
csc幫唔幫到手? #question#
我要等s1完左先得...
依家兩邊加埋成五十條村....
香港木打唔打算九田起Lv 17 Crop? #question#
原帖由 咚記 於 2007-6-5 01:00 發表
香港木打唔打算九田起Lv 17 Crop? #question#
18 好D
原帖由 csc 於 2007-6-5 01:18 AM 發表

18 好D
唉~ 冇時間SET~ 佢啊~ 要起Tournament square先得架
原帖由 csc 於 2007-6-5 01:18 發表

18 好D
成條村都係Warehouse同Granny
原帖由 咚記 於 2007-6-5 19:50 發表

成條村都係Warehouse同Granny
起好左先至折返佢起別的....
之前都係咁....
依家15田都用呢個辦法...
原帖由 csc 於 2007-6-5 22:30 發表

起好左先至折返佢起別的....
之前都係咁....
依家15田都用呢個辦法...
邊有咁多時間...
原帖由 咚記 於 2007-6-5 22:56 發表

邊有咁多時間...
轉之前做定工夫
E家條村係邊個控制緊~ #question#
原帖由 馬高仔 於 2007-6-8 19:48 發表
E家條村係邊個控制緊~ #question#
你唔係幫緊手?

呢排我都幾忙...
原帖由 咚記 於 2007-6-8 11:50 PM 發表

你唔係幫緊手?

呢排我都幾忙...
一兩日睇一次~有時睇得好密
原帖由 馬高仔 於 2007-6-9 19:53 發表

一兩日睇一次~有時睇得好密
thank you very much.. 平日放工我都會幫手睇, 但好多時weekend我有其他事, 連自己個都冇login過..
多謝哂
北京依面真係慢到hihi
原帖由 ANTI@# 於 2007-6-14 11:20 PM 發表
多謝哂
北京依面真係慢到hihi
#question#去北京搞咩

but幾時番?
原帖由 馬高仔 於 2007-6-14 23:57 發表

#question#去北京搞咩

but幾時番?
學普通話
1/7 返
香港木的抉擇

繼續用9田做主村, 諗辦法Crop田起Lv18
轉15田做主村, 但可能趕唔切玩WW大戰? #question#
原帖由 咚記 於 2007-6-18 19:30 發表
香港木的抉擇

轉15田做主村, 但可能趕唔切玩WW大戰? #question#
依家起到16lv有一個17lv
原帖由 csc 於 2007-6-18 19:55 發表

依家起到16lv有一個17lv
嘩, 你快成咁? 我都係啱啱先有一個Lv 17
原帖由 咚記 於 2007-6-18 20:27 發表

嘩, 你快成咁? 我都係啱啱先有一個Lv 17
好辛苦架...
日以継夜先至有咁架成績....
原帖由 ANTI@# 於 2007-6-18 12:00 PM 發表

學普通話
1/7 返
使唔使啊
原帖由 咚記 於 2007-6-18 07:30 PM 發表
香港木的抉擇

仲可以轉去15田咩

九田果條真係要起番個times先得~ 唔係點打人

ww大戰又係幾時?#question#
原帖由 馬高仔 於 2007-6-19 20:49 發表

仲可以轉去15田咩

九田果條真係要起番個times先得~ 唔係點打人

ww大戰又係幾時?#question#
打霖9個既Palace, 再係15田起Palace咪轉得囉
原帖由 咚記 於 2007-6-19 21:21 發表

打霖9個既Palace, 再係15田起Palace咪轉得囉
分得咁散.....
運物資都有問題...