終於買左Wii

琴日my brother 買左, 2150$ 改埋
原帖由 GrayFox 於 2007-4-10 11:11 發表
琴日my brother 買左, 2150$ 改埋
前排我d同學都買左,成set二千二百幾...
later buy router,
online play#yup#
我呢2日都去買
3星期前 , 我買 二千六

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
唔知gt而家幾銀
想今日入手
難得25號先開工
有2星期可以打下機
平左咁多
#cry# 小仙女 #cry#
紅蟹跑得快還是青蟹跑得快......
Wii 燒碟....d碟都幾挑下
大家用邊隻牌子空碟 ? 用幾多 X 燒

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 Error_404 於 2007-4-10 21:33 發表
Wii 燒碟....d碟都幾挑下
大家用邊隻牌子空碟 ? 用幾多 X 燒
用最慢速
唔係4x就係8x
p.s. paper mario出左
唔見有得load 既 ..

原帖由 Error_404 於 2007-4-10 22:19 發表
唔見有得load 既 ..
要起chinagba ftp至有XDDD
原帖由 JVCABC 於 2007-4-10 22:51 發表

要起chinagba ftp至有XDDD
link pls

原帖由 Error_404 於 2007-4-10 22:54 發表

link pls
http://www.cngba.com/thread-16708568-1-1.html

xx(無錢無得下
唯有等bt

恭喜wii新機主

3272-8121-6997-5262
原帖由 JVCABC 於 2007-4-10 21:36 發表

用最慢速
唔係4x就係8x
p.s. paper mario出左
最慘就係唔係次次都窒 ,下次 load 返又順返
好難試

我用 8 X 燒的

但用 4 X 燒 , PIE error 反而仲多....

原帖由 Error_404 於 2007-4-11 00:53 發表

好難試

我用 8 X 燒的

我用16x燒,不會窒,但在燒碟時,部pc不要做期它野,[如上網看網頁]
那多數不會出現窒碟,
原帖由 紅豆 於 2007-4-11 00:58 發表

我用16x燒,不會窒,但在燒碟時,部pc不要做期它野,
那多數不會出現窒碟,
你用乜牌子碟  #question#

原帖由 Error_404 於 2007-4-11 00:53 發表

好難試

我用 8 X 燒的

我未試過會窒
今日係gt入手
好貴成2500$(1 set掣,直插牛,wiikey)
比人地貴百幾2百
但幫買開有信心d
百幾蚊算了
原帖由 igniz 於 2007-4-11 01:18 發表
今日係gt入手
比人地貴百幾2百
但幫買開有信心d
百幾蚊算了
我二佬又買左部, 佢買 二千三 , 都係今日買

原帖由 JVCABC 於 2007-4-11 01:06 發表

我未試過會窒
奇怪 , 我隻碟係另一部 Wii 都會窒

唔通 3 0 仲未咁好

原帖由 Error_404 於 2007-4-11 01:19 發表

我二佬又買左部, 佢買 二千三 , 都係今日買
又係GT?
原帖由 Error_404 於 2007-4-11 01:20 發表

奇怪 , 我隻碟係另一部 Wii 都會窒

唔通 3 0 仲未咁好
我都係 3 0 ja wo
再唔係試下咩太陽誘電

原帖由 JVCABC 於 2007-4-11 01:25 發表

我都係 3 "0" ja wo
隻龍珠
次次變超級撤亞人都 窒

原帖由 igniz 於 2007-4-11 01:18 發表
今日係gt入手
比人地貴百幾2百
但幫買開有信心d
百幾蚊算了
恭喜
原帖由 JVCABC 於 2007-4-11 01:25 發表

我都係 3 0 ja wo
再唔係試下咩太陽誘電
你用 4X 燒?
我都要試下

原帖由 JVCABC 於 2007-4-11 01:27 發表

恭喜
用直插牛 , 祝好運

原帖由 Error_404 於 2007-4-11 01:27 發表

隻龍珠
次次變超級撤亞人都 窒
龍珠未得閒玩
但我玩wario, mama,monkey ball都無