DOCOMO個ROM好似係冇Tethering功能既, 好似要FLASH其他ROM(如親生仔ROM)先可以做到Tethering

另外, 條LINK係硬解, IMEI唔變???
天下布武 發表於 2012-3-23 17:37
佢果隻好似係硬解後再 flash 番 imei 入 chip ?_?

天下布武 發表於 2012-3-23 17:40
我 19 號落,搭到尾班車

1. 22日和 22日之後 得標的物品~確認賣家 都不會發貨和交易

2.19日和19日之前 得標的物品~已經陸續日本有收到貨~安排回港中

3.20日和21日的 得標物品~目前都在一一和日本家聯絡中

(因為被停權~所以賣家有沒有出貨的單號~我們也不到~)
依家高登好似想轉攪 EVO  3D
有人有性趣可以去睇下
好似18000YEN咁上下
正離開當地 -3-
屎忽鬼真係屎忽鬼
已抵港的拍賣(1)
C*, 月金:
GN 好用嗎?
C*, 月金:
GN 好用嗎?
abcde 發表於 2012-3-27 23:43
已經賣左
好搵過賣 iPad
已經賣左
好搵過賣 iPad
觀星是答案 發表於 2012-3-28 10:24
c* 有無用後感 ?
c* 有無用後感 ?
月金 發表於 2012-3-28 18:35
機都無開就左手交右手, 變左 $$$
70# 觀星是答案

70# 觀星是答案

月金 發表於 2012-3-29 17:19
我只係賣 O野 O者
本來打算買多部真係入手, 點知貴左 O甘多
用左一日,感覺良好
補張相先
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
不願面對 : 消息指 3 月 31 日, Samsung Galaxy Nexus 大鋪行貨會降價至約 $3700, 網上店行貨已趺至 $34xx
價錢直迫水貨 docomo SC-04D
不願面對 : 消息指 3 月 31 日, Samsung Galaxy Nexus 大鋪行貨會降價至約 $3700, 網上店行貨已趺至 $34xx
價錢直迫水貨 docomo SC-04D
觀星是答案 發表於 2012-3-30 23:02
我買番黎 24xx
我買番黎 24xx
月金 發表於 2012-3-30 23:24
俾多 1k 乜都唔駛搞仲有原廠保養
俾多 1k 乜都唔駛搞仲有原廠保養
觀星是答案 發表於 2012-3-30 23:34
網上店行貨如不是經消商又係無保
搞左兩粒鐘先SIM UNLOCK + 4.04
屎忽鬼真係屎忽鬼
文件夾 發表於 2012-3-31 22:34
你點整 ???
文件夾 發表於 2012-3-31 22:34

唔使兩個字攪掂  
ps 我仲係 402
終於有架機拎上手玩下啦

不過 d 人話 xperia s 食電, 我開頭都覺
依家, 原來先知, 原來 Galaxy Nexus 仲食電 .....

(XS 裝晒 apps 開晒同步 vs GN 新裝起無裝 apps)
終於有架機拎上手玩下啦

依家, 原來先知, 原來 Galaxy Nexus 仲食電 .....

(XS 裝晒 apps 開晒同步 vs GN 新裝起無裝 apps) ...
觀星是答案 發表於 2012-4-1 09:32
404 改善左 (好似係)
終於有架機拎上手玩下啦

(XS 裝晒 apps 開晒同步 vs GN 新裝起無裝 apps) ...
觀星是答案 發表於 2012-4-1 09:32
有幾食?
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
有幾食?
電親個腦 發表於 2012-4-1 14:25
大家都用 Peoples , Edge 開一個鐘, 開全 sync
N1 -> 98%
XS -> 95%
GS -> 93%

而 N1, XS 係有 viber, 有 news / weather sync
架 GS 只係 sync mail 同 contacts (無裝其他 apps)
你點整 ???
觀星是答案 發表於 2012-3-31 23:10
刷刷下變左磚-.-
屎忽鬼真係屎忽鬼
刷刷下變左磚-.-
文件夾 發表於 2012-4-1 17:59
我係問, 你跟邊個 web O既教學
屎忽鬼真係屎忽鬼
等我今晚就試一次唔同 version android 的 GNX , 用電會有咩分別啦

今晚會試 O既係
1 ) 日版 GNX + docomo 4.0.2 (已 root + fxxk docomo)
2 ) 港行 GNX + 已認親生老豆 4.0.4 (已 root)
3 ) 港行野仔 GNX + 野仔無得升仲係 4.0.2 (無 root)

3 台機都會無 SIM card, 行 wifi, 待機一晚聽朝睇下咩料
依家輸血先, 夜 d 差滿晒就一齊甩電
4.04 果然省電左少少
Idle 7 hours 10 mins, wifi on, all sync

左  -> 右
docomo 4.0.2 -> Samsung 野仔 4.0.2 -> google 親生仔 4.0.4
97% -> 97% -> 98%