高不成低不就

我大佬平平地買AMD X4用...成套新野都係4K幾

我自己用緊E6300...換就只係得Q系可以換,但粒粒都過千

發覺今次畀Intel呃左咁
4K這麼平,用Athlon II X4??
Intel 不嬲都係貴過人架

不過用 intel, 心理上會覺得正 O的, 所以先有 O甘多人買
Intel 不嬲都係貴過人架

不過用 intel, 心理上會覺得正 O的, 所以先有 O甘多人買
觀星是答案 發表於 2009-12-22 22:33
家陣轉唔轉AMD都係死
真係畀INTEL玩謝
AMD真係幾正
最估唔到係陳年AMD 770都仲係出機首選
者係當年砌770既就發了,換一換cpu變左新機
AMD真係幾正
最估唔到係陳年AMD 770都仲係出機首選
者係當年砌770既就發了,換一換cpu變左新機
杰仔 發表於 2009-12-22 22:42
770 都叫陳年
CHANGE
770 都叫陳年
出貓仔 發表於 2009-12-22 11:11 PM
兩年
I have this feeling too... Now I am using E8200 and want to change to PIIx4.....
我用 Q9450 一年多
我覺得當日真係無選錯
你不如換下其他 io 野 , e.g.  HDD -> SSD / RAID
CPU 由 E -> Q , 其實分別已經幾大

你用 4K 幾再砌返D機, 咪一樣唔見得快好多

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
intel 好超咁多
屋企部ATOM N280我已經覺得好快
公司部T7500感覺快如超級電腦........
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
intel 好超咁多
杰仔 發表於 2009-12-23 14:02
我唔超架呢...
我唔超架呢...
戇男 發表於 2009-12-24 19:18
3 個字
浪費 O左
一係upgrade做Q仔痡1k,一係就超頻
E6300咁渣, 送畀我
現在的 pcin server 仍隨時可 upgrade 上四核、16G ram的