請問。。。"手寫辨識"

手寫辨識 <~~ 點先可以用到??
我係set 速成 個度見到。。 但用唔到。。。

可否教我嗎?
XP 定 Vista? 錯區

Tablet PC輸入面板

3272-8121-6997-5262
原帖由 三隻眼 於 2009-5-7 01:56 AM 發表
XP 定 Vista? 錯區

Tablet PC輸入面板
XP...  係咪我應該已經可以用到?? (see the picture)

但係我係個個 lang. bar .. 點都按唔到佢出來

PS... 我用緊中文windows 英文office.. 會唔會係呢個關係所以用唔到?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
仲有呢兩個點都係click 唔到
唔係要新倉頡/速成/注音果d先得咩?
這一隻?
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
用windows7一裝速成有埋

原帖由 kelvinlok 於 2009-5-7 11:46 發表
用windows7一裝速成有埋
vista 都有
後來 我總算學會了 如何去愛 可惜你 早已遠去 消失在人海   後來 終於在眼淚中明白 有些人 一旦錯過就不再

PC-Infinity World Community Grid Team
原帖由 電親個腦 於 2009-5-7 11:49 發表

vista 都有
我冇話冇

原帖由 電親個腦 於 2009-5-7 11:51 發表
下了它  xp都有
http://www.microsoft.com/downloa ... p;displaylang=zh-tw
http://www.microsoft.com/downloa ... familyid=BB7FC0EB-E ...
要裝
原帖由 kelvinlok 於 2009-5-7 11:59 發表

要裝
咁升office 07或vista/wins 7

原帖由 電親個腦 於 2009-5-7 11:51 發表
下了它  xp都有
http://www.microsoft.com/downloa ... p;displaylang=zh-tw
http://www.microsoft.com/downloa ... familyid=BB7FC0EB-E ...
呢隻舊了!! 我有 office 07 的新XX輸入法…

thread-2105614-1-6.html
原帖由 閒魂 於 2009-5-7 12:12 發表

呢隻舊了!! 我有 office 07 的新XX輸入法…
印象中大大你好似拆個出來??O:-)

原帖由 電親個腦 於 2009-5-7 12:15 發表

印象中大大你好似拆個出來??O:-)
我就是為了新倉頡呢…
電電係丫~~ 我就係想用呢個呢~~
我d/l 個兩個就ok?
要唔要set 其他d野??
原帖由 SnoopyLL 於 2009-5-7 23:53 發表
電電係丫~~ 我就係想用呢個呢~~
我d/l 個兩個就ok?
要唔要set 其他d野??

dl 閒魂大大個新d

鬼鬼個個@@。。。 link 呢~~
原帖由 SnoopyLL 於 2009-5-8 08:02 發表
鬼鬼個個@@。。。 link 呢~~
thread-2105614-1-6.html
Keyword:新輸入法2007

電電~~ 你個2個link 有無~~ 唔洗"驗證" 可d/l ?

我仲係用緊office 03