同埋一間公司做野既唔好地方

你大聲少少都會畀人話你惡xx(
兩樣野有咩關係?
原帖由 I.S. 於 2008-5-21 00:29 發表
兩樣野有咩關係?
你會用平時你唔用既態度同佢講野,佢聽到就會覺得好開心xx(
幾時都話唔好係到食係到all,真係幾煩的
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
原帖由 Enzo 於 2008-5-21 23:57 發表
幾時都話唔好係到食係到all,真係幾煩的
係佢自己走黎我呢度
你問SBB
原帖由 戇男 於 22/5/2008 00:40 發表
係佢自己走黎我呢度
我會極力反對
好討厭同自己條女一齊番工
總會話你咁樣咁樣好似唔係咁好,咁樣對人又好唔係咁好....你咁樣太衰.........
妖........男人做野你咪出聲喇
平時點都得
男人做事女人物干擾
I dunno how to say, but...... i just want to say I love you~
原帖由 戇男 於 2008-5-20 15:58 發表
你大聲少少都會畀人話你惡xx(
仲有好多野架......到時你就知.

成日預到d咁既問題~
原帖由 SBB 於 2008-5-23 08:20 發表

仲有好多野架......到時你就知.

已經唔關我事,因為我contract到期走人
食完就閃~~ 高人

[/URL]
互等 OT 放工都幾煩~
唔等又唔係 , 等又唔知點 ~

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 Error_404 於 2008-7-2 17:00 發表
互等 OT 放工都幾煩~
唔等又唔係 , 等又唔知點 ~
等完所有人走晒,得番你兩個,之後你地係公司XX......你最鐘意架啦.

原帖由 SBB 於 2008-7-2 05:29 PM 發表

等完所有人走晒,得番你兩個,之後你地係公司XX......你最鐘意架啦.

係老闆張台度震震下

Wii Code : 0677 9526 4888 4073
原帖由 SBB 於 2008-7-2 17:29 發表

淫賤的你肯定試過
原帖由 SBB 於 2008-7-2 17:29 發表

唔明..xx(